Meer klanten binnen 4 weken.

Je lanceert je website, post een aantal berichten op social media, verteld anderen dat je als coach bent begonnen en onderneemt hier en daar een poging om op te vallen. Je krijgt aanmoedigingen en leuke reacties: écht iets voor jou!

Maar dan blijft het stil. Er komen geen klanten.

Herken jij je hierin als coach?

 • je bent als coach nog niet zichtbaar genoeg of valt niet op;
 • je hebt nog geen website of deze mag best wat duidelijker en gebruikersvriendelijker;
 • je denkt dat marketing niks voor jou is, commercialiteit past niet bij je;
 • je zoekt een manier om de mensen die je wilt helpen te bereiken, jouw doelgroep;

Er is heel veel vraag naar coaching
De vraag naar coaching is enorm! In deze tijd gaan mensen zelf op zoek naar een coach of therapeut en wachten ze niet op de huisarts die hen daar advies in geeft. Maar hoe ontmoeten vraag en aanbod elkaar?

Ik kan je helpen
In de zomer van 2019 wist ik zeker dat ik van coachen mijn ‘werk’ wilde maken. Ik had geen idee waar te beginnen en begon met nietsInmiddels heb ik een goed lopende coaching praktijk en daarmee het levende bewijs dat het kan.

Wil je leren hoe?
Start dan met Coachdroom, dan leg ik je stap voor stap haarfijn uit hoe jij binnen 4 weken (meer) klanten gaat verwelkomen.

Mijn verhaal

Hoe Coach Eric in één jaar tijd tientallen betalende klanten kreeg.

Ik was er niet klaar voor.

Toen ik met coachen begon was ik er niet klaar voor. 

Ik had 0 klanten en geen coachruimte.

Het leek me altijd al fantastisch om voor mezelf te beginnen. Mijn eigen coachingspraktijk, anderen verder helpen met allerlei vraagstukken. Niet full-time, maast naast mijn baan. Omdat ik mijn werk met plezier doe, het ook fijn vindt om collega’s te hebben en onderdeel te zijn van een organisatie.

Iets in mij vertelde me, dat dat niet haalbaar was. 

“Je hebt geen ‘niche’,  je bent nog niet volledig gecertificeerd, je weet niets van ondernemen en je bent zeker geen betere coach dan al die andere 65.000 geregistreerde coaches in Nederland.”

Toch bleef een ander deel in mij aandringen. 

Wat als het wel zou lukken?

Als je iets écht graag wilt, is het onvermijdelijk. Alles schreeuwt in je en je bent niet te stoppen.

En zo realiseerde ik mij dat iemand die iets écht graag wilt, op zoek naar mogelijkheden. Als het niet 100% is waar je van droomt, dan zoek je vooral naar excuses om het niet te doen.

Enorm trots was ik toen mijn eerste klant zich aandiende. Ik kon het niet geloven!

Het was het begin van tientallen mensen die mij na dat jaar gingen benaderen. Ik moest tot drie keer toe mijn tarieven aanpassen naar boven om het aantal aanvragen te doen afnemen. Gek genoeg bleef ik juist aanvragen ontvangen.

En opeens deed ik het!

Ik ben coach en mag mensen, tegen betaling,  helpen in hun ontwikkeling! Ondanks dat het geld geen drijfveer voor mij is, heb ik in twee jaar tijd mijn tarieven verdubbelt omdat ik de vraag niet meer aan kon. Het belangrijkste is dat ik het deed op mijn eigen manier. Geweldig!

Met Coachdroom hoop ik andere coaches te helpen ondernemen en hun droom te realiseren, zodat ze hetzelfde mogen ervaren op hun eigen manier.

"We hebben meer spijt van wat we nooit gedaan hebben, dan van de fouten die we hebben gemaakt."

Wat bied ik jou aan?

Ieder vertrekpunt is anders en daarom help ik jou met de dingen waar jij hulp bij nodig hebt. Omdat ik ervaring heb met sales, marketing, klantbeleving én als coach kan ik je op al deze terreinen ondersteunen.

Omdat iedereen op een andere manier leert, bied ik je 2 opties:

 1. Doe-het-zelf via online trainingen en bijbehorend (fysiek) werkboek.
 2. Met persoonlijke begeleiding.


In beide gevallen leer je binnen no-time hoe je je praktijk laat volstromen met betalende klanten.

Wat je van Coachdroom kunt verwachten:

  Videomateriaal met stap voor stap uitleg hoe je kunt coachen op jouw manier mét betalende klanten

  Leren hoe je optimaal gebruik maakt van je website, je netwerk, social media, het plaatsen van advertenties

  Templates, tools en formats die je kunt gebruiken om je klanten nóg meer te bieden, tevredener te maken en dus loyaal.

  Een fysiek werkboek met praktische en concrete opdrachten en uitdagingen

  Tips en ondersteuning om optimaal gevonden te worden door zoekmachines

  Digitaal waar mogelijk, 1:1 op begeleiding en advies waar jij dat nodig hebt

Veel gestelde vragen en antwoorden.

Je kunt nog zo’n goede coach zijn, dat maakt je nog geen ondernemer.

Het tegenovergestelde is ook waar. Een slimme ondernemer is nog geen goede coach. Het is het belangrijk dat je je zelfverzekerd voelt over je coaching vaardigheden. Dat je zeker weet dat je iets te bieden hebt en dat je kwaliteit kunt leveren aan jouw klanten. Dan help ik jou aan meer klanten!

Een goede coach dient te beschikken over een aantal kwaliteiten en voldoende vaardigheden. Het beroep coach is geen beschermd beroep, dus eenieder kan coach worden zonder opleiding. Echter is het wel aan te raden om een gedegen opleiding of cursus te volgen, zodat je hier meer kennis over het coach zijn opdoet.

Het Coachdroom programma gaat er vanuit dat je over voldoende coaching skills beschikt en enige ervaring.

Nee. Hoewel veel cliënten het echter wel prettig vinden om je face-to-face te ontmoeten en daarom adviseer ik om wel over een (evt. gehuurde) coachingruimte te beschikken. Het Coachhuis biedt representatieve spreekkamers aan tegen een aantrekkelijk tarief. De ruimtes zijn sfeervol ingericht en staan garant voor een rustige en professionele ontvangst van cliënten.

 

Je kunt natuurlijk ook met je cliënt in het bos gaan wandelen.

 • Direct toegang tot alle trainingsfilmpjes
 • Een digitaal werkboek
 • Een fysiek werkboek dat ik naar je opstuur
 • Tools & templates die je kunt gebruiken als coach
 • 7 Gouden tips
 • De slides uit de training
 • Een jaar lang toegang
 • Technische ondersteuning
 • Persoonlijke 1:1 begeleiding (extra kosten van toepassing)

Jazeker, de corona crisis heeft voor een digitale revolutie gezorgd, ook in de coaching wereld. Online coaching is gebruikelijker dan ooit. Toch kiezen veel cliënten liever voor (een eerste keer) face-to-face contact. Een combinatie van online en op locatie kan goed werken.

Zorg dat je zelfverzekerd bent over wat je te bieden hebt als coach. Als jij klaar bent om anderen verder te helpen, is het Coachdroom programma een goede start om als ondernemer te beginnen.

Daar gaat het programma wel vanuit. En als dat nog niet zo is, kan ik jou helpen met het ontwerp, het bouwen van je website en bij je vindbaarheid op Google. Verder help ik jou hoe je zelf je website kunt onderhouden en hoe je inzicht krijgt in statistieken met Google Analytics.

Dat kan zeker helpen maar is geen voorwaarde. Sommige coaches hebben zelfs geen website. Misschien werkt social media niet voor jou, dan zijn er genoeg alternatieven om aan betalende cliënten te komen.

In het leven krijg je geen garanties 😉 Ik wil je wel beloven dat we er samen alles aan gaan doen om (meer) betalende klanten te krijgen. Bovendien ben ik het levende bewijs dat mijn formule en stappen tot meer klanten leiden. Dat kun jij ook leren...

Bekijk de tarieven op deze pagina.

Neem contact met mij op of plan een gratis kennismakingsgeprek in om de mogelijkheden te bespreken.